Service / RMA

Alle stasjonære PCer fra Iwill blir levert med tre års garanti, våre servere og arbeidsstasjoner blir levert med tre til fem års garanti. Bærbare blir levert med to års garanti (12 mnd. på batteriet, det er også 12mnd. garanti på batteriet i nettbrett, mobiler og andre enheter med batteri - OBS - vær påpasselig med hvordan du lader / tar vare på batteriet). Våre lagringsløsninger (ecostor, Infortrend og Arena Maxtronic) blir levert med to års garanti. For avtalekunder kan vil tilby på stedet service om det skulle være behov.

Komponenter blir levert med produsentens garanti (Fra seks mnd. til livstidsgaranti). Se for øvrig våre kjøpsbetingelser for ytterligere informasjon.Miningprodukter blir levert med seks / 6 mnd. garanti fra leveringsdato.

Har du spørsmål eller trenger hjelp med våre produkter, kan du kontakte oss på Skype, adressen er iwill_nordic (generell Skype adresse for salg og service), eller på epost support@iwill.no - skulle det være ønskelig kan vi også tilby fjernstøtte via bl.a. TeamViewer for kunder med bl.a. serviceavtale.

Skulle det oppstå en feil med et av våre produkter og du må være nødt til å returnere det for service, bes du fylle ut vårt service / returskjema som sendes inn sammen med ditt produkt. Husk å ta kontakt med oss før du sender inn et produkt, da ofte problemet kan løses uten at man må sende inn produktet.

                                                               - RETURSKJEMA -

Når du sender inn et produkt må du sørge for at produktet er trygt emballert og ikke vil bli utsatt for ytterligere skade som følge av transport. Du er selv ansvarlig for forsvarlig transport av produktet til oss! Komponenter m.m. må pakkes med antistatisk embalasje, ta kontakt med oss om det er noe du ikke har / trenger ytterligere info om. Når du har sendt inn et produkt, send oss en epost med sporingsnr. så vi kan følge sendingen og få hentet den så fort den er kommet til vårt postkontor. Vær oppmerksom på at ditt pakkenr. er det samme som ditt returnr. OBS - Det anbefales å ta bilder av produktet så det ikke skulle oppstå tvil om event. følgeskader (som knust skjerm m.m.) før du pakker og sender inn en retur. Varer som sendes inn uten å ha vedlagt returskjema, vil kunne bli fakturert et test / behandlingsgebyr, avhengig av hvor mye / lange tester som må gjennomføres. Produkter som støvsugere / husholdningsartikler, skal være rengjort (smussboks tømt, filter rengjort, ingen klissete væsker på maskinen, hår / tråder etc. fjernet fra børster og hjul) ved innsendelse, er dette ikke gjort, vil det påløpe et rengjøringsgebyr i størrelseorden 500 - 1500,- ved mottak.

Husk at du selv er ansvarlig for å ta backup av data før du sender inn en maskin / lagringsenhet til oss og du er selv ansvarlig for sikring av dine data i produktets levetid!

Iwill Norge AS er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler, med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra Iwill Norge AS side.

OBS - Returer som ikke er avhentet etter 6mnd. etter at kunde har fått beskjed at retur er klar for avhenting, blir destruert / avhendet for eiers regning!


Trenger du FW, driver, BIOS til:

- PCer (stasjonære / bærbare)
- Hovedkort
- HBA
- Barebone
- Nettbrett
- Android TV
- Mobiltelefoner

Se vår support side www.iwill-support.eu/ - ta kontakt med oss for brukernavn og passord til FTP!

OBS - Oppdatering av BIOS / FW skjer på eget ansvar!