Om oss

       logo.gif

Historie
Iwill Norge AS ble opprettet i 2006, som agent / servicepartner for Iwill Computer Corp. (Taiwan) i EU. Fokus var salg av HPC løsninger rettet med SMB markedet, hvor prosseseringskraft var det primære behovet. I tillegg ble det jobbet med å tilby ulike OEM løsninger til ulike organer i EU som universiteter m.fl., som trengte spesial tilpassete løsninger (Bl.a. Dual CPU hovedkort med 2 x HTX).

Etter at Iwill Corp. ble kjøpt opp av amerikansk / singalesiske Flextronics valgte deler av Iwills ledelse i Taiwan å gå over til andre selskaper, som førte at vi ble fristilt og fant det naturlig å fortsette samarbeidet med våre tidligere kollegaer.

Med tiden så ble også sortimentet utvidet til lagringsløsninger fra bl.a. Infortrend, inXtron (MacPower) og Arena Maxtronic for å dekke behovet for lagring i alle prisklasser. Fokus er stabilitet, kompatibilitet og ikke minst ytelse!

Samtidig startet vi med distribusjon av Jetways IPC produkter til det nordiske markedet, hvor man endelig kunne tilby løsninger som lett kunne ekspanderes og tilpasses hver enkelt kundes behov når det måtte være seg COM, LAN, GPIO, LVDS støte m.m.. Vi har jobbet med Jetway siden 2007 og har høstet gode erfaringer med deres produkter og løsninger.

I dag
Vi tilbyr et vidt spekter av IPC (ITX m.m.) løsninger, enten som komponenter eller ferdig montert, tilpasset kundes behov, fra enkle passive AMD Geode bokser til 1U RACK løsninger med doble hovedkort. Vi lager det meste fra NAS til Routere basert på Jetways og være egne ITX løsninger. Det kan nevnes at vi også har unike egenutviklede løsninger for industrien - våre iBOX løsninger.

På HPC siden har vi et godt utvalg med både AMD og Intel løsninger, fra Dual til Quad løsninger. Alt blir tilpasset kundes behov og budsjett, levert klar til bruk! I tillegg har vi lagringsløsninger tilpasset ethvert budsjett, fra enkle NAS til iSCSI / Fiber løsninger fra Infortrend og NEC - markedsledere i hvert sitt segment..

Til digital signage / digital skiltign tilbyr vi flere løsninger, egenutviklede nano, mini og ITX løsning, med støtte for b.a. WLAN og 3/4G, i 100% passiv utføring for long-life - no service løsninger. I tillegg har vi et godt utvalg av skjermer for gate, vegg og takmontering - ute som inne.

Til vanlige stasjonære PCer har vi et vidt spekter av modeller fra enkle kontormaskiner til kraftigere multimediamaskiner, alle med muligheten for å tilpasse sin konfigurasjon etter hva kunden måtte ønske.

Alle våre løsninger leveres testet og konfigurert etter kundens behov, vi har fri support og kan tilby på stedet service for avtalekunder. I tillegg tilbyr vi Skype- og fjernstøtte for de av våre kunder som måtte ha behov for support på våre produkter.

Våre løsninger blir montert i våre lokaler på Skøyen i Oslo, hvor alt blir testet i minimum 24t. før utsending. Produksjonen foregår med sikring mot statisk elektrisitet (matter på gulv og bord, pluss hansker, hvor alt er i henhold til 3Ms foreskrifter).Alle maskiner blir merket med modell nr., produksjonsdato og BIOS / FW versjon.

Vi velger våre produkter utifra kriteriene;

- Kvalitet
- Stabilitet
- Ytelse
- Support (Fra produsent)


Vår filosofi er at de fire overstående kriteriene er vell så viktige som "merket" - er de fire kriteriene møtt, kan vi stå inne for produktene vi leverer! Vi velger ikke produkter uti fra hva som er populært i markedet til enhver tid (og medfølgende hyppige leverandørskifter), men satser på langsiktig samarbeid og en god dialog med våre leverandører for å gi våre kunder det beste produktet!

Av komponenter bruker vi bl.a.
AMD (boxed CPU)
Intel (boxed CPU, SSD og nettverk)
Jetway (Hovedkort, Barebones og IO)
BIOSTAR (Hovedkort)
SuperMicro (Hovedkort)
Kingston (RAM og SSD)
Innodisk (RAM og SSD for Panel PCer og Industrial maskiner)
Renice (Industri SSD for Panel PCer og Industrial maskiner)
Areca (Kontrollere og lagringsløsninger)
ZIPPY (Strømforsyninger)
Chieftec (Strømforsyninger)
Corsair (Kabinetter og strømforsyninger)
Chenbro (Kabinetter)
Infortrend (Lagringsløsninger)
NEC (Lagringsløsninger)
Toshiba (Harddisker)
HGST (Harddisker og SSD)
Renice (Industri SSD)
Iilyama (Skjermer)
Exsys / Centos (IO)

I tillegg har vi vårt eget merke på følgende produkter:
Hovedkort
Kontrollere / Konvertere (IO)
Duplikatorsystemer
Bærbare
All-In-One
Panel PCer (Industribruk)
Kabinetter (ITX og Rack)
Nettbrett (Hjemmebruk og industri - Android og Windows)
Digital Signage (Skjermer, spillere og stativ)

Av telefoner tilbyr vi:
Meizu - One+ - Ulefone - Umidigi - Xiaomi - ZTE (Nubia)

Våre produkter selges både igjennom våre forhandlere og vår nettbutikk. Vi leverer både til offentlig og privatsektor i inn- og utland med en solid referanseliste!

For de som måtte ha behov for leasing kan vi tilby dette i sammarbeid med De Lage Landen (tidligere IT Finans).

Har du behov for en løsning som du ikke finner på våre nettsider eller har behov for en spesial løsning, ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt det lar seg gjøre - det koster ikke noe å spørre!

                             - Iwill make things happen - 
  
      

Iwill Norge AS                         Underavdelinger
Tingstuveien 9                          Customweb.no - Publiseringsverktøy for nettsider    www.customweb.no
N-0281 OSLO                            
Norway                                
                                                  

Tel:   (+47) 45 80 54 25 - 10-15, mandag til fredag

Epost:  salg@iwill.no
Skype:  iwill_noridc