Hovedkort SBC / IPC

Kategorier

Vi tilbyr PICO, NUC, SBC (3.5" og 4") hovedkort fra Jetway. Vi har et utvalg som strekker seg fra enkle hovedkort med AMD prosessor / brikkesett til hovedkort med Socket-115x. Unikt med flere av Jetways kort er deres modulære system som lar deg selv tilpasse kortene med bl.a. LAN (1 til 4 porter), COM, GPIO, LVDS m.m. – i tillegg tilbyr de ulike løsninger av kabinetter, strømforsyninger og annet tilbehør for å gi deg et bredt spekter av kvalitets komponenter. \n \nSe også våre barebone og ferdige maskiner for løsninger laget rundt Jetways produkter.

OBS - Vi kan også tilby modifikasjon av BIOS m.m. for å tilpasse kortet ditt behov. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

OBS2 - Disse kortene selges kun i sett på minimum 2 stk. pr. bestilling. Disse er ment for integrering i systemer og ikke ment for "hjemmebruk".


Jetway ble etablert i 1986 og er i dag en av de eldste produsentene av hovedkort og skjermkort (Kortene produseres på Jetways tre fabrikker i Kina). Hovedkortene fra Jetway leveres med tre års garanti. Deres kort er spesielt prisgunstige samtidig som de leverer høy kvalitet på komponenter og design. Kortene er lette å montere og for de som måtte ønske det, kan man lett overklokke og fininnstille kortene slik man måtte ønske (Volt, FSB m.m.). Kortene leveres med alle nødvendige kabler, drivere og manual. De har i den siste tiden blitt mer kjent for sine kort i Europa og kjennetegnet er prisgunstige kvalitetskort. (Jetway selges også under andre navn i asia, som MagicPro, UNIKA, Soyo, Speedway, m.fl. hvor de regnes som en av de større OEM produsentene og brukes av flere PC produsenter verden over). For mer info, se www.jetway.com.tw.