Valuta:
Velg ditt språk:
Norsk
Deutsch
English
Iwill Norge AS
Søk
 

Kategorier

Digital skilting

Digital signage / Digital skilting -> markedsføring i det offentlige rom, ta kontrollen over annonseringen og kampanjene dine, tilpasset dine ønsker - og - ikke minst effektiv og billig markedsføring!

Vi leverer en solid, utprøvd og velfungerende løsning, være seg fra veggmonterte skjermer til frittstående skjermer til utendørs løsninger. Vi vet viktigheten av å ha løsninger der du slipper å være redd for nedetid. Våre løsninger er beregnet for 24-7-365 bruk, dette er industri løsninger, som er laget med fokus på oppetid! Ikke bare er oppetid i fokus, men også holdbarhet -> skjermene er ikke laget i plastikk, men med metall chassis, alt med fokus på kvalitet og stabil drift.

Våre løsninger kan monteres inne eller ute, på vegg eller tak, enkel eller tosidig, tilpasset ditt lokale behov - ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og hva vi kan tilpasse innenfor dine budsjettrammer!

I samarbeid med GGM og Customweb.no kan vi tilby deg ferdige kampanjer, drift og design på våre digital signage løsninger. Dette være seg animasjoner, videoer, statiske m.m. tilpasset bedriftens allerede grafiske profil. Vi leverer ikke bare en skjerm, men en fullstendig pakke - fra design på skjerm (logo, foliering, branding av skjerm m.m.) , innhold, oppdateringer etc. - så du kan være trygg på at du blir lagt merke til!

Uansett hvor mange skjermer du har, vi tilpasser, styrer og sørger for best mulig eksponering av dine produkter og kampanjer. Ta kontakt med GGM eller oss for ytterligere informasjon!
 

WallMount
WallMount
WallMount Stretched
WallMount Stretched
VideoWall
VideoWall
MediaPlayer
MediaPlayer
Vegg / Tak / Gulv fester
Vegg / Tak / Gulv fester