Valuta:
Velg ditt språk:
Iwill Norge AS
Søk
 

Kategorier

Iwill ecocube M5 AMD A-Serie + Optisk
Iwill ecocube M5 AMD A-Serie + Optisk
Iwill ecocube M5 AMD A-Serie + Optisk
Iwill ecocube M5 AMD A-Serie + Optisk
Omtaler Antall:

Iwill ecocube M5 AMD A-Serie + Optisk

Pris inkl. mva.:
NOK 0.00
Pris eks. mva.:
NOK 0.00
Varenr. / SKU#:IWI-A88M-M5-BTO

For mer informasjon, TRYKK HER.

Produksjonsvare  

Dette er maskinen for deg som ønsker en stillegående, men kraftig - og likevel passende opp til jobben som en kontor / hjemme / HTPC / enkel arbeidsstasjon.

Maskinen er laget rundt AMDs A-Serie CPU og enten integrert eller valgfritt nVIDIA eller AMD skjermkort, selv med det integrerte gir det deg full støtte for video avspillig i 1080P via RGB eller DVI – og ikke minst en meget stillegående løsning. Integrert i maskinen har man en optisk enhet - enten DVD +/- RW eller BluRay.

Den er laget rundt vårt M5 kabinett som måler 222 x 243.5 x 275mm - > et kompakt og solid kabinett så tåler å bli flyttet rundt – laget i aluminium med riller for optimal soliditet.

Har du valgt å få din maskin med WLAN, kan du bruke din mobil (Android eller iOS) som fjernkontroll til flere av de mest populære applikasjonene i Windows (Telefonen din vil da også kunne fungere som en mus). For mer informasjon, les her!

Denne maskinen støtter ChargerBooster teknologien fra BIOSTAR, som gir deg muligheten til å korte ned ladetiden på ditt nettbrett / telefon, om du lader den via PCen. Eget program må lastes ned, for mer informasjon, les her!

Utganger / tilkoblingsmuligheter:
3 x USB 2.0 (to bak, en i front)
3 x USB 3.0 (to bak, en i front)
1 x LAN (10/100/1000MBs)
1 x DVI
1 x RGB
1 x Audio Port
1 x PS2 Tastatur / Mus (Kombinert)
1 x PCI-E 16X
1 x PCI-E 1X

Tilpass din konfigurasjon slik du måtte ønske nedenfor!

Leveres ferdig montert, testet og konfigurert.
Bestilles OS, blir dette også installert og konfigurert.

Skulle du ha behov for skjermer, se vårt utvalg av kvalitets skjermer fra Iilyama

Du kan også om ønskelig installere for eksempel Linux på din maskin – Linux Mint er et godt utgangspunkt om du ikke har vært borte i Linux tidligere. Se deres hjemmeside for ytterligere informasjon.